О.И. Ђорђе Симеоновић
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
О.И. Ђорђе Симеоновић

ФОРУМ ЗАЈЕЧАРСКЕ ИЗВИЂАЧКЕ ЕКИПЕ: КОБРЕ

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

NESTO ukratko o tim legendama srpskoga izvidjastva KOBRE

Go down 
4 posters
AuthorMessage
PEDJA

PEDJA

NESTO ukratko o tim legendama srpskoga izvidjastva KOBRE Empty
PostSubject: NESTO ukratko o tim legendama srpskoga izvidjastva KOBRE   NESTO ukratko o tim legendama srpskoga izvidjastva KOBRE EmptyWed Jan 28, 2009 7:35 pm

Dakle svi znate ko smo mi ovaj Kobre sad samo ocu da dodam neke stvari po cemu smo mi tako poznati naravno miljane ako ti se ovo ne svidi brisi dajem ti dozvolu jer si ti kobra...

Dakle ovu neverovatnu ekipu mozete prepoznati tako sto svi imaju iste majce *mozda i dukseve neznam sad* koji idu uvek istim redosledom ww i busola ispred ja desna ruka iza cipi i jos neki *obicno se taj neki menja bio je to igor mila,jednom malisa,zeka ,gordan,rile i tako * znaci taj i na kraju mali vlada kao glavni nosac.... sad Vlada mozda deluje malo i tako pa kao mali vlada al ima dobru volju *mi smo mu je ugradili * za nosenje stwari dakle majce e i nekad sa maramama bez marama ...dakle kao sto sam navodio svako ima zaduzenje kako stoji zaduzenje a i ovlascenje sad pa pocemo od nule... VLADa. on ima svrxu da bude clan da radi sta miljan kaze *kao i mi* i da pa obicno radi izvestaj puta ....dalje taj sto se menja *uglavnom je bio igor mada neka i ostane samo ljute se neki al jbga... taj radi sta mui se kaze ...cipi vec ima svoja neka mala prava al on je takodje veom potreban da se prepire sa komisijom miljanom,da zebava sa nama komisiju *mada i miljana sry ww* e sad idem ja ja sam pa ja podizem moral u ekipi cak i kad se izgubimo Very Happy ww zna Very Happy dakle ja sma desna ruka moja ovlascenja su pa nevazna e i ide miljan on je bog* a i batina* za nas mada ok je lik ovako jes da bije al zato
SMO NAJBOLJI
ovo je tek pocetak bice jos...
Back to top Go down
NiNa

NiNa

PostSubject: Re: NESTO ukratko o tim legendama srpskoga izvidjastva KOBRE   NESTO ukratko o tim legendama srpskoga izvidjastva KOBRE EmptyWed Jan 28, 2009 7:55 pm

WaUUUu pa ti i Vlada mozete da se zamenite ponekad Smile....tvoj izvestaj je prosto fascinantan...skora za 10 poena Smile))))) lol!

Ali ok....niste losi tooolikoooo za pocetak Razz
Back to top Go down
natalija
Admin
natalija

PostSubject: Re: NESTO ukratko o tim legendama srpskoga izvidjastva KOBRE   NESTO ukratko o tim legendama srpskoga izvidjastva KOBRE EmptyWed Jan 28, 2009 8:40 pm

"i ide miljan on je bog* a i batina* za nas mada ok je lik ovako jes da bije al zato
SMO NAJBOLJI" lol!

...samo tak nastavi...veoma zanimljiva tema...
Back to top Go down
PEDJA

PEDJA

PostSubject: Re: NESTO ukratko o tim legendama srpskoga izvidjastva KOBRE   NESTO ukratko o tim legendama srpskoga izvidjastva KOBRE EmptyWed Jan 28, 2009 10:47 pm

jao nina hvala pa kad ucim od tebe akko se pise normalno da je 10 poena e al zato tu je moj profil *uglavnom rtanjski Very Happy
Back to top Go down
NiNa

NiNa

PostSubject: Re: NESTO ukratko o tim legendama srpskoga izvidjastva KOBRE   NESTO ukratko o tim legendama srpskoga izvidjastva KOBRE EmptyWed Jan 28, 2009 11:21 pm

A ja sam na RIOV-u najvise poena dobila od svih,molim lepo cheers
Naucicu ja Vladu kako se to radi alien
Back to top Go down
PEDJA

PEDJA

PostSubject: Re: NESTO ukratko o tim legendama srpskoga izvidjastva KOBRE   NESTO ukratko o tim legendama srpskoga izvidjastva KOBRE EmptyThu Jan 29, 2009 3:02 pm

a nas neces Sad dobro dobro Very Happy salim se ,vladu uci a mi cemo da slusamo ljusu i mitu de je flasa a de drvo sljive il kruske i sta je kurvimetar a sta su cirkle a sta nisu afro lol!
Back to top Go down
CIPI

CIPI

PostSubject: Re: NESTO ukratko o tim legendama srpskoga izvidjastva KOBRE   NESTO ukratko o tim legendama srpskoga izvidjastva KOBRE EmptyThu Jan 29, 2009 4:01 pm

Немој Нина ти да га учиш, барем не још. Видиш да му је кренуло добро. Пусти га још мало да добија добре резултате, а онда тек ако га смори да увек буде најбољи са извештајем ти му покажи како се то ради и научен тим искуством Влада неће више никад да буде незадовољан тиме што је најбољи и биће му криво што више није најбољи на извештају. Very Happy
Back to top Go down
PEDJA

PEDJA

PostSubject: Re: NESTO ukratko o tim legendama srpskoga izvidjastva KOBRE   NESTO ukratko o tim legendama srpskoga izvidjastva KOBRE EmptyWed Feb 04, 2009 4:37 pm

Zelim da u ime cele ekipe kobre koje sam ja clan da pozelim svima *NAMA* lep provod u crnoj gori jer svi znaju da su dani mimoze Very Happy puno uspeha i da ih sve pobedimo*mislim na kobre* i takodje bih naglasio da vestacke drzave treba da se pripreme za nas:d
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: NESTO ukratko o tim legendama srpskoga izvidjastva KOBRE   NESTO ukratko o tim legendama srpskoga izvidjastva KOBRE Empty

Back to top Go down

NESTO ukratko o tim legendama srpskoga izvidjastva KOBRE
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» .....KOBRE.....